Español   Català   
  • facebook-ico
  • twitter-ico
  • googleplus-ico
  • linkedin-ico
  • youtube-ico
  • instagram-ico
  • pinterest-ico
933 233 955


separador recurso gráfico

Reformes de la llar


A DissenyHogar realitzem tot tipus de reformes de la llar i de locals comercials. Portem molts anys dedicant-nos al sector de la construcció i els serveis integrals, per això som una de les empreses més prestigioses de Barcelona.

Comptem amb un equip experimentat capaç de desenvolupar tot tipus de projectes amb la major qualitat i a un preu molt competitiu. Si necessita qualsevol servei de reformes o de fusteria en fusta no dubti en trucar-nos. Estem a la vostra disposició.

Reformes

Realitzem des del condicionament fins a la reforma de la seva llar. Comptem amb el millor equip de professionals. Portem a terme tots els treballs necessaris aconseguint uns resultats d'alta qualitat i garantits.

Realitzem envans, instal·lacions elèctriques i d'aire condicionat, pintura exterior i interior d'alta qualitat, etc.

Ordenem els espais per treure el màxim rendiment de les seves cuines i banys, i alhora. Dotem la seva llar d'una imatge moderna i funcional amb tots els elements de les tendències més actuals.

Fusteria

A DissenyHogar tenim els millors professionals per fer les portes interiors i exteriors (massisses i semi massisses), els armaris, mobiliari de cuina o els mobles auxiliars que vostè necessiti, tots ells, també, a mida, amb tota una àmplia gamma de fustes envernissades , lacades o amb acabats naturals.

Podem desenvolupar tot tipus d'idees constructives amb diferents tipus de fusta.

Si necessita qualsevol servei de reforma de la seva llar o local comercial o qualsevol treball de fusteria, no dubti en posar-se en contacte amb DissenyHogar.

separador recurso gráfico


DissenyHogar

separador recurso gráfico