Español   Català   
  • facebook-ico
  • twitter-ico
  • googleplus-ico
  • linkedin-ico
  • youtube-ico
  • instagram-ico
  • pinterest-ico
933 233 955


separador recurso gráfico

Qui som


DissenyHogar és una empresa de serveis de la llar fundada l'any 1969 amb la intenció d'oferir un servei integral per a la llar que abasti tancaments, aïllaments i reformes.

Tots aquests anys ens han aportat una gran experiència que s'ha traduït en un servei eficaç, professional, de qualitat i puntual. El nostre principal objectiu i preocupació és oferir als nostres clients un servei que satisfaci totes les seves expectatives.

Des de la nostra creació el 1969 hem proporcionat als nostres clients i col·laboradors un servei responsable i professional, amb una especial atenció personalitzada per fer que vostès tinguin plena confiança en el nostre treball. Ens centrem en mantenir una comunicació fluïda amb els nostres clients per conèixer al màxim els seus desitjos i necessitats i que ells coneguin l'estat del nostre treball.


Al llarg dels anys ens hem dotat de tecnologia i maquinària puntera que juntament amb un equip tècnic altament qualificat i entregat amb el seu treball, avui, som capaços de fer front a qualsevol projecte en un termini de temps molt breu i amb una gran qualitat . La nostra filosofia inclou l'esforç en el treball, la serietat i la proximitat en el tracte amb el client.

Volem seguir evolucionant i creixent amb la mateixa filosofia i amb la mateixa il·lusió del primer dia, sempre amb l'objectiu de fer-los la vida millor. Ens esforcem per reduir al màxim les possibles molèsties ocasionades per les obres.

Som a Barcelona a la seva completa disposició. Si necessita una empresa de serveis integrals, truqui'ns. L'esperem.

separador recurso gráfico


DissenyHogar


DissenyHogar

separador recurso gráfico