Español   Català   
  • facebook-ico
  • twitter-ico
  • googleplus-ico
  • linkedin-ico
  • youtube-ico
  • instagram-ico
  • pinterest-ico
933 233 955


separador recurso gráfico

Aïllaments


A DissenyHogar també som especialistes en la instal·lació d'aïllaments acústics, tèrmics i ignífugs. La nostra llarguíssima experiència ens ha ensenyat una multitud de tècniques i materials per optimitzar l'aïllament de qualsevol estada del seu negoci o de la seva llar. A més d'això vam realitzar una gran varietat de serveis.

Acústic

El soroll és una agressió. Augmentar 1 dB l'aïllament acústic redueix a la meitat la percepció del soroll. Disminuir un dB l'aïllament acústic augmenta al doble la percepció del soroll. L'aplicació de certes millores tècniques ens permet solucions en qualsevol tipus d'element constructiu: terres (10 cm), parets (de 4,5 a 10 cm), sostres (15 cm) i tancaments, disminuint l'agressió acústica i tèrmica.

Tèrmic

A DissenyHogar fem tot tipus de tancaments tèrmics en sostres i parets utilitzant diferents materials per obtenir diferents resultats adaptant-se, així, a les necessitats dels nostres clients.

Fem combinacions de pladur amb porexpan expandit per aïllar parets d'exterior, resolent, al mateix temps, problemes d'humitats.

Amb un bon aïllament de les cobertures de la seva llar pot estalviar fins a un 40% de calefacció.

Antifoc

A DissenyHogar instal·lem proteccions contra el foc en envans, sostres i parets tipus RF 120 min i RF 180 min. Utilitzem materials de garantia SUPALUX obtenint la seguretat desitjada.

En cristalls, la seva acció és, també, preventiva i té la funció d'evitar la propagació del foc per permetre l'evacuació segura d'un edifici en un eventual sinistre.

Som a la ciutat de Barcelona al seu servei. Si necessita una instal·lació d'aïllament, truqui'ns.

Contacti amb nosaltres i el visitarem sense compromís.

separador recurso gráfico


DissenyHogar

separador recurso gráfico